Partner worden | Directveilig.nl
Werken bij DirectVeilig.nl

Partner worden

DirectVeilig.nl staat al meer dan 20 jaar klaar voor u

Wordt partner van Directveilig

Waarom partner worden van Directveilig.nl?

check-box

A-klasse Kwaliteit producten

Allereerst werken wij uitsluitend met A-klasse kwaliteit producten zodat u professioneel beveiligd bent. Daarom heeft u als klant veel plezier van het gebruikersgemak. Met een beveiligingssysteem van DirectVeilig.nl wordt u volledig ontzorgd. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw pand achterlaten.

check-box

100% klanttevredenheid garantie

Wij streven ernaar om iedere klant naar tevredenheid op te leveren.  Daarom is de klant tenslotte koning. Indien u niet tevreden bent zullen wij er alles aan doen om u vooralsnog 100% tevreden te stellen.

check-box

Professioneel advies op maat (ook op locatie)

Zeker als het gaat om een professionele beveiligingssysteem is het erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt toegepast. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs om u te adviseren bij het beveiligen van het pand.

check-box

Alle pakketten worden volledig geïnstalleerd

Bij een professioneel beveiligingssysteem is een vakkundige installatie uiteraard van belang. Daarom werken wij alleen met onze eigen monteurs, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom zijn alle pakketten inclusief gratis installatie. Tenslotte betaalt u hiervoor niets extra.

Partner-worden

Wat je daar als partner voor terugkrijgt?

  • Werken met professionele systemen
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen
  • 100% tevreden klanten
  • Werken aan een veilig Nederland
  • Goede voorwaarden voor partners

Vraag een gesprek aan

Wilt u partner worden? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

afspraak-inplannen-check

De toekomst nog groter en meer mogelijkheden

DirectVeilig.nl werkt hard aan de weg van morgen. Daarom zijn wij dagelijks bezig met verbeteringen om er voor te zorgen dat u kunt profiteren van de beste beveiliging. In 2018 en 2019 word er flink geïnvesteerd in de groei van DirectVeilig.nl. Als gevolg hiervan is de ambitie dan ook om in 2020 de grootste beveiliging organisatie te zijn van de Benelux.  Hierdoor is de kans dan ook groot dat u ons vaak zult zien verschijnen op Radio-Tv-Drukwerk.

afspraak-inplannen-bottom